Thursday, March 29, 2012

perasaan yang berapi api ungu

ungu. kenapa ungu? entah. aku tak punya jawapan.
tapi balik-balik aku sakit hati.

bila aku fikirkan pasal budak tu. dia memang melampau. sampai banyak kali pun masih tak faham bahasa. kalau dia masih buat macam tu, kali pertama aku jumpa dia, sumpah mulut dia makan kasut aku.
kalau tak buat macam tu *even buat dalam bayangan kepala sahaja*, orang tu bukan aku lah.

aku selalu ada imaginasi belasah dan buat overreacting dengan orang yang buat aku lemas perut, tapi aku belum ada enough strength. aku pun tak tahu kenapa.

aku kerap sembunyi, lama-lama aku lampiaskan pada orang yang salah. kesian mangsa keadaan, padahal aku marah pada seorang je.



grrr...

pergh dalam kepala aku, aku dah tendang kau banyak kali sampai kemek.

2 orang menaip alphabet:

ain dzaya said...

wooo..kaler api panas nie..tp ungu omey omey ler ^^


"Ain Dzaya | Tips jadi total hensem kekal selamanya.".

CikOo said...

haha...so true

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...